Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه آموزش وزارت آموزش و پرورش، ناصر قفلی با اشاره به این که دانش‌آموزان امروز، خیّرین مدرسه‌ساز فردا هستند، اظهار داشت: پویش «به رنگ مدرسه» چهارمین پویش طرح «آجر به‌ آجر» است که با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با مفاهیم مشارکت و نوع‌دوستی و همچنین افزایش آگاهی خانواده‌ها نسبت به موضوع مدرسه‌سازی تا ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بچه‌های عزیز می‌توانند نقاشی خود را با موضوع «مدرسه دوست داشتنی من»، روی کاغذ با مداد رنگی، گواش، آبرنگ و هر وسیله دیگر طراحی و تصویر آن را از طریق گوشی تلفن همراه به سامانه آجر به آجر به نشانی https://ajorbajor.ir ارسال کنند.

رییس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور اعلام کرد: به نقاشی‌های برتر هر هفته در هر استان جایزه اهدا می‌شود. افزون بر این در پایان هر ماه نیز به قید قرعه جوایزی به نقاشی‌ها تعلق می‌گیرد و جایزه نهایی هم به نقاشی برتر که هیأت داوران انتخاب و معرفی خواهند کرد در پایان پویش اهدا می‌شود.  

وی خاطر نشان کرد: نکته دیگری که ما در پویش به رنگ مدرسه شاهد هستیم، همکاری بسیار خوب بخش خصوصی است، یعنی این نگاه به گونه‌ای است که همدلی بیش از پیش با نهادهای مختلف را به وجود آورده است. 

به گزارش ایرنا، پویش ملی «به رنگ مدرسه» در راستای طرح تحولی آجر به آجر و با هدف ترغیب هر چه بیشتر مردم به امر مدرسه‌سازی در کشور از سوی جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور از ۱۵ شهریور امسال آغاز شد.

قفلی با بیان این که همبستگی ایجاد شده در این پویش بسیار ارزشمند است و نشان می‌دهد همگی ما در کشور در یک مسیر گام برمی‌داریم، گفت: حامی مالی پویش به رنگ مدرسه اعلام کرده به منظور مشارکت در این پویش در هر استان یک مدرسه می‌سازد.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس آموزش برخط دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس آموزش برخط مدارس بازگشایی مدارس آموزش برخط دانش آموزان رنگ مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۳ دانش‌آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند. - اخبار استانها -

مجید الهی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: چهار هزار و 135 معلم و فرهنگی نیک‌اندیش استان، حمایت‌های مادی و معنوی از پنج هزار و 752 فرزند یتیم و محسنین را در قالب طرح اکرام برعهده دارند. 

وی افزود: این حامیان شامل اساتید، معلمان، بسیجیان اساتید، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش خراسان شمالی هستند که همواره در اقدامات خداپسندانه پیشرو بوده‌اند.  بیش از 27 هزار حامی از سه هزار و 301 فرزند یتیم و پنج هزار و 46 فرزند محسنین خراسان شمالی در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه 13 هزار و 493 دانش آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند گفت: در کانون ولایت کمیته امداد بیش از 25 مربی کلاس‌های مختلف فرهنگی، تربیتی و تحصیلی را برای دانش آموزان برگزار می‌کنند و  اکثر این مربیان به صورت افتخاری با این نهاد همکاری دارند. 

وی تصریح کرد: کانون ولایت کمیته امداد خراسان شمالی کلاس‌های آموزش خیاطی، نقاشی، قرآن و غیره با سرفصل های توانمند سازی مددجویان را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌کند. سال گذشته 6 هزار و 883 نفر در خراسان شمالی در جشنواره قرآنی باران وحی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 9 برابری برخوردار بود و 540 نفر برگزیده استانی و 250  نیز به مرحله کشوری راه یافتند.

الهی‌راد در ادامه با اشاره  به این نکته که مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال 1402، 2 هزار و 600 متر مربع فرش به ارزش 105 میلیارد ریال بافتند، گفت:  450 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند. 

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه ، فاروج است. هم اکنون 6 راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.  راهبران شغلی وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد