Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@12:50:21 GMT

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۴۰۳۵

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

ایسنا/قم کارآفرین قمی گفت: مهارت آموزی و توجه به این موضوع می‌تواند کشور را در زمینه اشتغال و درآمد زایی بالا ببرد.

با توجه به مشکلات عدیده در حوزه اشتغال و همچنین وجود نیروهای کار فراوان و آموزش ندیده و البته فارغ التحصیل دانشگاهی، نیاز جدی کشور به بحث آموزش های تخصصی که منجر به ایجاد شغل شود از مهمترین مسایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مساله ای که دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی به آن پی برده اند آن است که می توانند از رهگذار رشته خود به سرعت به بازار کار وصل شوند و در این بین نخبگان این حوزه آیینه تمام نمایی در این بخش به شمار می روند. 

مینا میرزایی سرور کارآفرین حوزه زیورآلات چرم و کیف در گفت وگو با ایسنا گفت: در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته نقاشی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر هستم. مربی و آزمونگر سازمان فنی حرفه‌ای هستم و در رشته‌های صنایع چرمی، زیورآلات نقره و طلا، تکنیک‌های مختلف نقاشی و معرق چوب فعالیت دارم.
وی درباره فعالیت‌های هنری خود بیان کرد: در زمینه چرم کارها شامل کیف، کفش، دستکش، کلاه، زیورآلات چرمی و هر چیزی که از چرم ساخته بشود. زیورآلات نقره و طلا شامل گوشواره، انگشتر، انواع دستنبند هر چیزی که متریالش طلا و نقره باشد. تابلو و دیوارکوب‌های مختلف، نقاشی با تکنیک‌ها ومتریال متقاوت مانند نقاشی روی پارچه و... این تکنیک‌های مختلف را مدیون دانشگاه هستم. در دانشگاه اساتید دانشجیان را با تکنیک‌های مختلف هر هنر آشنا می‌کنند و تکنیک‌های جدیدی را آموزش می‌دهند.
ومیرزایی افزود: در زمینه فعالیتم به درآمد رسیده‌ام. در حال حاضر در بخش آموزش و تولید فعالیت دارم. با ده نفر از هنرجوهایم کار می‌کنم. در کار هنری نمی‌توان درآمد ماهانه ثابت در نظر گرفت ولی در ماه بین پنج تا هفت ملیون درآمد دارند.
وی بیان کرد: در هنرستان در رشته‌های طلاسازی و چرم تدریس می‌کنم. در سازمان فنی و حرفه‌ای مربی ساخت و طراحی زیورآلات، نقاسی روی پارچه و تولیدات چرمی هستم.
میرزایی درباره ارتباط کار و رشته تحصیلی‌اش گفت: در کار کیف و جواهر اولین قدم طراحی است. اگر طراحی بلد نباشیم دچار مشکل می‌شویم و نقاشی خیلی به من در کارم کمک کرده است.
علاوه بر فروش در قم و بقیه استان‌ها، صادرات نیز داشته‌ام. مالزی یکی از مقاصد فروش محصولات من است.
دانشگاه مهارتی را همیشه به دانشگاه‌های فقط علمی ترجیح می‌دهم. در دانشجویان این دانشگاه‌ها علاوه بر آموزش‌های علمی، آموزش‌های مهارتی هم می‌بینند. زندگی ما نیازمند مهارت است. شاید کسی تمام‌ عمر پشت میز مشغول تحصیل علم باشد اما کار و زندگی واقعی نیازمند مهارت است‌. اگر آموزش‌های مهارتی نباشد کشور ساخته نمی‌شود. رشته‌های مهارتی زیاد داریم که اگر تقویت شوند ظرفیت دارند درآمدهای بالایی برای کشور داشته باشند و اشتغال‌زایی کنند؛ مانند صنایع دستی.
آموزش‌های علمی و مهارتی در کنار هم کمک کرده تا مهارت‌ها و استعدادهایمان را به درستی عملی کنیم. دانشگاه هم در تمام زمینه‌ها از دانشجویان حمایت کرده و با دانشجویان همکاری کرده.
به کسانی که در رشته‌های نظری تحصیل کرده‌اند، توصیه می‌کنم دانشگاه‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای را تجربه کنند. از این طریق و با کمک این آموزش‌ها می‌شود خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به درآمد رسید.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه قم تکنیک ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان